Corroventa lanserar värmesystem för sanering av vägglöss

Kemikaliefritt system för sanering av vägglöss

tält för sanering av vägglöss och skadedjurVägglöss och skadedjur är ett växande problem över hela världen. Ju mer vi reser desto större risk för spridning av dessa insekter. Det finns flera olika system mot skadedjur på marknaden, men Corroventas professionella värmesystem sanerar snabbt, enkelt och utan kemikalier.

Corroventa är känt för sina högkvalitativa produkter för vattenskadesanering. I och med lansering av systemet för skadedjurssanering, H4 ES, kan företaget leverera en lösning till ett växande problem.

Professionell skadedjurssanering

Systemet är gjort för professionell skadedjurssanering. Det levereras komplett med en H4 ES värmemaskin, med fjärrstyrning via SuperVision®, sensorer och ett isoleringstält med tillhörande isoleringsgolv och tältstativ. Systemet har få komponenter och är därför enkelt att både installera och hantera. Saneringsprocessen kan styras och övervakas med Corroventas SuperVision®.

Värmesystemet använder inga kemikalier för att sanera och är därför den optimala lösningen för både hälsa och miljö.

Drabbade hotell saneras snabbt

För hotell som drabbas av vägglöss kan situationen bli katastrofal. Corroventas nya saneringssystem sanerar rummen snabbt, effektivt och diskret. Det har låg ljudvolym och ger inte ifrån sig någon lukt.

Tältet, som gott och väl rymmer samtliga möbler från ett hotellrum, monteras snabbt upp i den drabbade byggnaden.
– Tältets täta isolering gör att saneringsprocessen går snabbt och är kostnads- och energieffektiv. Risken för att problemet sprider sig till andra rum är dessutom minimal, säger Magnus Henriksson, utvecklingsingenjör på Corroventa. Han fortsätter:
– Designen på tältet och väskan som det levereras i är diskret, med hänsyn till känsligheten gentemot hotellgäster och grannar.

SuperVision® ger total kontroll över saneringsprocessen

Systemets värmemaskin är medlem I Corroventas ES-familj, och konsumerar därmed mindre energi än traditionella maskiner. Med SuperVision® kan saneringsprocessen övervakas och styras med hjälp av en dator, smart phone eller surfplatta. Det innebär att många fler uppdrag kan hanteras samtidigt och saneringsteknikern slipper spendera en massa tid på resande fot för att kontrollera processen på plats. Tack vare SuperVision® har man full kontroll över saneringsprocessen, var man än befinner sig.

Läs mer om vårt system för sanering av vägglöss>>