Kundberättelser Frank Wiegand, ReMax direkt

 • Frank Wiegand från ReMax direkt i Tyskland har jobbat med Corroventa i fem år. Samarbetet startade på en mässa för mögelsanering i Köln i Tyskland och har sedan utvecklats genom åren. Företaget arbetar med sanering av vattenskador och de flesta projekten görs åt försäkringsbolag och privatpersoner.

  ”Under vårt första projekt med Corroventa använde vi testutrustning. Sedan dess har vårt samarbete fördjupats. Sedan en tid tillbaka använder vi bara Corroventas produkter.”

  Fördelar enligt frank

  Konkurrensfördelarna vi upplever med Corroventas produkter är att de är väldigt lätta och smidiga att använda. Med andra produkter behövs det två personer till installation men med Corroventas produkter räcker det med en tekniker. En annan fördel är den låga energiförbrukningen. Elförbrukningen är också inkluderat i betygen från försäkringsbolagen som ju är våra kunder. Varje företag utvärderas i slutet på året och då är en faktor, förutom kvalitet och snabbhet, även energiförbrukning. Nu är vi alltid i framkant med lägst energiförbrukning vilket självklart förbättrar vårt betyg. Detta ger oss fler affärer.

  Jag skulle rekommendera Corroventa därför att maskinerna är bra och har en lång livslängd. De är också väldigt tystgående. Detta har vi också fått bekräftat från våra kunder och är också väldigt uppskattat hos speciellt hyresgäster.

  Färre klagomål

  Sedan vi började arbeta med Corroventas produkter får vi färre klagomål och färre samtal där vi måste åka ut och byta utrustning. En annan fördel är dräneringen av det kondenserade vattnet. Förr var behållarna tvungna att tömmas och vissa kunder gjorde inte detta vilket ledde till vattenskador även efter torkningsprocessen är avslutad. Eftersom Corroventas maskiner pumpar ut vattnet automatiskt har vi färre fel och färre klagomål.

  Om ReMax direkt

  ReMax direkt GmbH finns I Frielendorf, Tyskland och arbetar med vatten- och brandskadesanering samt mögelsanering.

  https://remax-direkt-gmbh.business.site/