Vi välkomnar Karl Jansson till Corroventa

 • Karl är efterträdare till Mattias Park och kommer att ha ett övergripande ansvar för Corroventas försäljning i Sverige, Danmark och Finland. Karl kommer också ha direkt ansvar för försäljning och kundrelationer i norra Småland, Västra Götalands län och Östergötland.

  ”Det är viktigt för mig att jobba med hög kvalitet i erbjudandet till kund – det gäller både produkter och service. Därför är jag glad att nu vara med och bidra till utvecklingen för våra kunder och Corroventa.”

  Karl har mångårig erfarenhet från försäljning inom bygg- och ventilationsbranschen. Han kommer närmast från en tjänst som försäljningschef på Hemmafönster Sverige AB och dessförinnan som försäljningschef på Acticon. Han gillar idrott och bor i Jönköping med Lina och deras tre pojkar.

  Inom kort kommer Karl ta kontakt med våra kunder för ett första möte.

  Karls kontaktuppgifter:

  Karl Jansson
  Försäljningschef Sverige, Danmark, Finland
  +46 (0)36 37 61 48
  karl.jansson@corroventa.se