Corroventa ställer ut på Nordbygg 10-13 april

Den 10 april öppnar Stockholmsmässan portarna för Nordbygg – Nordens största mässa för bygg- och fastighetsbranschen. Mässan hålls vartannat år och samlar ca 900 utställande företag och ca 50 000 besökare. Förutom de utställande företagen så arrangeras en rad olika aktiviteter och seminarier som du inte vill missa.

I monter AG:51 träffar du Corroventas kunniga säljteam som visar och berättar om lösningar för byggavfuktning och boendemiljö. Vi kommer bland annat att visa vår lösning VentoVindTM som med sin enkla princip fuktsäkrar kallvindar på både villor och flerbostadshus. I utomhusmonter:22 står vår mobila avfuktare A50 TD2 som passar perfekt vid avfuktning av större nybyggnationer och renoveringar eller till akuta åtgärder i samband med bränder och översvämningar.

 

Gratis entrébiljett

Gå in på www.nordbygg.se och skriv in koden corroventanb18 för att ladda ner din kostnadsfria entrébiljett.

 

Varmt välkommen till monter AG:51!

Om du inte har möjlighet att besöka oss på mässan men ändå är nyfiken på att höra mer om våra produkter, kontakta oss på 036-37 12 00.