Corroventa ES-serien

 • ES-serien - energieffektiva avfuktare

  Miljövänligt och ergonomiskt – Viktigt för både medarbetare och lönsamheten

  Corroventa arbetar ständigt med att förbättra produkter både gällande ergonomi och energibesparing. Det är en viktig del av Corroventas kärnvärden att utveckla produkter som inte bara är snälla mot användaren utan också mot miljön.

  ”ES står för energispar, och energieffektivitet har varit målet genom hela produktutvecklingen. Inte bara när det gäller driften, utan i alla faser, även i logistiken och interaktionen med användaren.” – Per Ekdahl, VD Corroventa Avfuktning

  ES-familjen är ett bra exempel där man har tagit fram energieffektiva produkter som tillsammans med systemet SuperVision® kan även styras på distans och därmed minska energiförbrukningen ytterligare. Tack vare SuperVision® kan en fukttekniker sköta fler avfuktningsuppdrag på kortare tid, och tillbringa mindre tid på resande fot. Dessutom kan torkningen avslutas vid exakt rätt tidpunkt, vilket är det bästa för torkresultatet.

  Produkterna är tillverkade för att vara så ergonomiska som möjligt med bland annat ett greppvänligt handtag med möjlighet att fästa sladden runt samt runda, mjuka hörn av PUR-gummi som inte skaver mot benen när man bär den.