Corroventa utökar serviceavdelningen!

 • Bättre och snabbare service hos Corroventa

  I samband med översvämningar runtom i Europa ökar också trycket i Corroventas hyrpark. När våra kunder tar emot en hyresmaskin från Corroventa är den nyservad och funktionskontrollerad. Likaså kan våra kunder alltid vara säkra på att man får snabb och rätt service om något behöver repareras på en maskin från Corroventa.

  Med en ökad uthyrning av maskiner innebär det också att vi nu ökar styrkan på serviceavdelningen. Henrik Ekström (t.v.) kompletteras nu av Arnold Nyström (t.h.) för att tillsammans kunna erbjuda ännu bättre och snabbare hantering av serviceärenden. Arnold har mångårig erfarenhet från Corroventas produktion och kommer närmast från kylavdelningen där han varit en viktigt del av det starka team som producerar våra kylavfuktare.

   

  En av Europas största hyrparker

  Corroventa har 10 000 maskiner i hyrparken som finns tillgängliga i ett flertal depåer runtom i Europa. Detta möjliggör för leverans direkt till platsen för vattenskadan inom bara några timmar. I hyrparken finns allt från små kylavfuktare till stora adsorptionsavfuktare för industribruk, som behandlar 10 000 m3 luft per timma.

   

  Kontakta oss om du vill veta mer om Corroventas uthyrning och service.