Utmärkt start för Corroventa i Australien

  • Corroventas lansering i Australien skedde under ISSA SHOW i Sydney 29-30 augusti. Det var en lyckad mässa och intresset för Corroventa var oerhört stort. Det har länge funnits en efterfrågan på avfuktare i premiumsegmentet och Corroventa kan nu äntligen möta efterfrågan tillsammans med distributören Pressure Pro.

    ”Det var en fantastiskt bra mässa och vi fick väldigt god respons på våra innovativa produkter. Vi är också mycket glada för att vi fick chans att träffa potentiella kunder, samarbetspartners och även konkurrenter”, säger Fredrick Sylva, CCO Sales & Rental på Corroventa.

    Corroventas system för fjärrövervakning och styrning av torkprocessen SuperVision® var nominerat till ett innovationspris på mässan men föll tyvärr på målsnöret. SuperVision® är ett system som kan kopplas till flera olika maskiner. Torkprocessen kan sedan övervakas och styras på distans och kunden sparar således in tid och pengar då fuktteknikerna slipper att resa för att kontrollera processen. Det sparar även energi och ytterligare kostnader då systemet ser till att avsluta torkprocessen vid exakt rätt tidpunkt.

    Det är främst produkter inom segmentet för skadetorkning där Corroventa är en av marknadsledarna i Europa som kommer att säljas i Australien. Sylva tillägger att de fick ett väldigt gott intryck av Australiensiska skadesaneringsföretag, det var många engagerade besökare i montern och Corroventa ser nu fram emot att etablera varumärket i Australien.

    Nu står vi redo med en ordentlig plan för att möta en stor efterfrågan tillsammans med Pressure Pro, tillägger Sylva.