Corroventa GmbH flyttar in i nya lokaler i Ulm

  • Corroventa har nu flyttat till nybyggda lokaler i Ulm, Tyskland. Invigningen ägde rum på torsdagen den 20 september och var ett lyckat event med kunder och övriga samarbetspartners. Efter öppningsceremonin fick gästerna lyssna på en föreläsning om framtidens torkning av Richard Zinken som är landschef för Corroventa GmbH. Under dagen hölls även en workshop och andra sociala aktiviteter.

    ”Invigningen var mycket lyckad, vi hade ca 70 personer som besökte oss”, säger Ralf Karaus som är ansvarig för Corroventa i Ulm.

    Lokalerna, som är helt nybyggda med en modern design och är belagda på en yta på 600 m2 och innefattar bland annat utställning, kontor, lager och klassrum samt testlabb för Corroventas populära seminarieverksamhet finns i byggnaden. Med stora, fräscha lokaler som är anpassade för vår typ av verksamhet så att driften blir mer effektiv men också att vi har gott om plats för att ta hit våra kunder för utbildning.

    ”De nya lokalerna är optimalt belägna vid motorvägen vilket gör det enkelt för folk att ta sig hit.”, avslutar Ralf Karaus.

Bilder från invigningen