Lansering av Corroventa Academy

 • Corroventa Academy

  DET ÄR OFFICIELLT! VÅRA SEMINARIER HAR FÅTT EN MAKEOVER – NU LANSERAR VI CORROVENTA ACADEMY

  Corroventa märkte redan under tidigt 90-tal att det fanns ett behov av utbildning inom avfuktning och har sedan dess erbjudit seminarier för tusentals kunder runtom i Europa. Nu har man uppdaterat seminarierna ytterligare och kickstartar 2019 med att lansera Corroventa Academy.

  De första seminarierna hölls i Sverige och man valde därefter att introducera seminarier även i Tyskland och England. På senare år även i Polen och Frankrike. Ett av kontoren i Tyskland hade som mest ca 200 utbildningstillfällen under ett år. Materialet har utvecklats genom åren och så även presentationsverktygen. I bildgalleriet nedan ser ni Corroventas grundare Knut Claesson som håller några av de första seminarierna.

  Corroventas seminarieverksamhet har varit väldigt uppskattad i alla år och har på senare tid expanderat till fler länder i Europa. För att dra nytta av alla våra erfarenheter från seminarierna har vi nu tagit ett helhetsgrepp som innebär en kvalitetshöjning i alla länder med förnyat kursmaterial och innehåll. Det ger oss också möjligheten att kunna erbjuda ett enhetligt koncept runtom i Europa – Corroventa Academy.

  Isabelle Magnusson, Marknadskoordinator och projektledare för Corroventa Academy

  Nytt koncept

  På Corroventa har man arbetat på att utveckla ett nytt koncept för seminarierna som är pedagogiska, professionella men också roliga för att i sin helhet höja kundupplevelsen. Vi är nu glada att kunna erbjuda seminarier inom fukt- och torkteknik i olika svårighetsgrader för att det ska passa just ditt behov. Det nya konceptet innefattar uppdaterat kursmaterial och en ännu större mix mellan teori och praktik. Ytterligare fördelar är att du nu också har alternativet att skräddarsy ditt egna seminarium enligt ditt teams behov för att maximera er utbildning.

  Corroventa Academy kommer, förutom Sverige, att introduceras i England och Tyskland under våren och till hösten även i Frankrike, Nederländerna och Polen.

  Det ska bli spännande att få köra igång och erbjuda våra kunder ännu fler praktiska moment. Det blir tydligare och lättare att lära sig när man får göra övningar i praktiken. Vi har också erfarenheten av att det ibland är väldigt olika förkunskaper bland deltagarna så då är det perfekt att vi kan dela upp det i en baskurs och en masterkurs.

  Karl Jansson, försäljningschef för Sverige, Danmark & Finland.

   

  Besök våra nya sidor på webben, där finns även möjlighet att läsa mer om de olika seminarierna samt anmäla sig. Vi ser fram emot att träffa er! Kontakta oss om du är nyfiken på att höra mer.

  corroventa academy logo

Corroventas första seminarier