NYHET! Corroventa lanserar avfuktaren A1

 • En effektiv skadetorksmaskin i ett kompakt format

  Corroventas adsorptionsavfuktare A2 och A4 har sedan lanseringen 2014 rönt stor uppskattning bland Europas fukttekniker. Energieffektivitet och prestanda i ett tyst och användarvänligt utförande är bland de mest uppskattade fördelarna.

  I vårt täta samarbete med våra partners har efterfrågan av en mindre adsorptionsavfuktare blivit allt tydligare. Corroventa utökar nu sortimentet genom att lansera vår minsta avfuktare – adsorptionsavfuktaren A1. Precis som alla våra produkter designad för att underlätta våra kunders vardag. Tålig och driftsäker med låg vikt gör avfuktaren lätt att transportera och hantera. Ett smart tillbehör är axelremmen som ytterligare underlätta förflyttningen och frigör händerna för att kunna bära med sig annan utrustning till torkjobben.

  A1 har en kraftfull och tyst EC-fläkt som ger ett torrluftflöde på hela 140 m3/h och avfuktaren är utrustad med uttag för hygrostat för att kunna styra avfuktningen. A1 har precis som A2 och A4 en självreglerande PTC-värmare och en MID-godkänd kWh-mätare för att teknikern enkelt skall kunna redovisa den faktiska energiförbrukningen för varje torkjobb.

  A1 är utvecklad för att effektivt avfukta  i små och trånga utrymmen. Vi har sett ett tydligt behov av en liten, användarvänlig och effektiv avfuktare på marknaden och är nu glada att kunna möta behovet med A1.
  – Mårten Larsson, Chief Commercial Officer, Corroventa Group.

  A1 finns att beställa redan nu. Kontakta oss på 036-37 12 00 för mer information och offert.